Ontspanning&Rust

Over mij

In het verleden heb ik gewerkt als docente Nederlands. Nadat ik in aanraking kwam met massage, wist ik dat ik veel plezier en voldoening zou krijgen uit het geven van massages en dat het een prachting middel is naar bewustzijn en ontspanning.
Daarom besloot ik hier een opleiding in te doen.

Per september 2011 ben ik bij de opleiding Akademie voor Massage&Beweging begonnen. In juli 2013 haalde ik hier mijn certificaat tot ontspanningsmasseuse en in november 2016 ben ik afgestudeerd als massagetherapeute. 

In mijn praktijk geef ik ontspanningsmassages waarbij u heerlijk tot u zelf komt, zowel lichamelijk als geestelijk. Ook als u klachten hebt, kan ik samen met u hier naar kijken hoe we het kunnen verlichten. Ik maak gebruik van verschillende technieken als diepweefsel massage, klassieke massage, trager, effleurage, joint movement, stretching, lichaamsoefeningen. Ook geef ik houdingadvies.

Daarbij kan massage ook een hulpmiddel zijn tot mindfullness. Het kan de klant bewuster maken van wat er in het lichaam en hoofd speelt. Met aanraking, rust en tijd raak je meer thuis in je lichaam en geest. Bij een mindfull massage is er een dialoog tussen de masseur en klant. De klant is tijdens de massage op een ontspannen manier alert.

Als masseuse vind ik het geweldig iemand tot een diepe ontspanning te brengen of een stukje inzicht te geven!

Ik hoop u snel te zien voor een mooie ervaring!